Contact

De samenstelling van alle informatie die u op deze website vindt is tot stand gekomen aan de hand van vrijelijk op het internet toegankelijke informatie bronnen en de door de online kinderwagens outlets aangeleverde informatie. Ofschoon bij de samenstelling de uiterste zorgvuldigheid in acht is genomen kan het voorkomen dat deze informatie onvolkomenheden bevat en dat u ons daarover feedback wilt geven. In dat geval verzoeken wij u om hiervoor het contact formulier op deze pagina te gebruiken. Dit is ook de aangewezen manier om over een outlet kinderwagen vragen te stellen.

Wij streven er naar om alle kinderwagen vragen binnen één werkdag te beantwoorden maar toch kan het voorkomen dat wij hier niet in slagen. In dat geval zullen wij binnen één werkdag contact met u opnemen om u hiervan op de hoogte te brengen en u een indicatie te geven hoelang wij nodig hebben om een antwoord te formuleren.

Alle informatie op deze website, hoe zorgvuldig deze ook samengesteld is, is en blijft puur informatief van aard. Er kunnen dan ook op geen enkele wijze wat voor rechten dan ook aan ontleend worden. Alle prijzen op deze website zijn de verantwoordelijkheid van de online kinderwagens oultet die deze aanbieding aan biedt.