Safety 1st Kinderwagens

Uw kindje is het kostbaarste op deze wereld en daarom is bijna niets goed genoeg om de veiligheid van uw kindje te garanderen. Als dit bekend klinkt dan moet u wellicht overwegen om één van de veiligste kinderwagens te kopen die op de markt beschikbaar is door voor een merk als Safety First te kiezen. Safety 1st kinderwagens blinken uit door de extra aandacht die aan de veiligheid van de inzittende is besteed.

Aangezien Safety First een Amerikaans merk is dat zich vooral richt op de Amerikaanse markt is dit ook wel te begrijpen. Het is niet ongebruikelijk dat fabrikanten rechtszaken tegen zich aangespannen krijgen omdat hun product niet zou deugen of zelfs onveilig zou zijn. Of dit nu op waarheid berust of dat het een manier is om het verkeerde gebruik van een product te verdoezelen is daarbij minder belangrijk. Voor u levert dit het voordeel op dat u een kinderwagen van Safety 1st kunt kopen die zeer veilig is en waarvoor toch een schappelijke prijs gevraagd wordt. Dit zijn natuurlijk de zaken waar u bij het uitzoeken van de juiste kinderwagen zeer in geïnteresseerd bent. Als u vervolgens ziet dan Safety 1st kinderwagens vrijwel altijd als combi kinderwagens geleverd worden dan kunt u zich wel voorstellen dat het voordeel dat u kunt behalen erg op gaat lopen. De combi kinderwagens bestaan uit een wandelwagen inzet, een reiswieg en afhankelijk van de aanbieder een auto stoeltje. Natuurlijk zijn alle onderdelen van de combi kinderwagen van een hoge kwaliteit waardoor de aanbiedingen alleen maar interessanter worden.

Alle onderdelen van de combi kinderwagen van Safety 1st zijn door middel van één simpele handbeweging stevig te plaatsen op hetzelfde onderstel. Dit onderstel is gemaakt van hoogwaardige aluminium buizen waardoor het onderstel niet alleen erg licht maar ook erg stevig is. Door een uitgekiend inklapsysteem krijgt u een compact pakketje als u het onderstel in klapt en is het uit klappen eveneens kinderspel. De Safety 1st kinderwagens staan op twee vast te zetten zwenkwielen aan de voorkant en twee stevige vast wielen aan de achterkant die voor extra comfort voorzien zijn van luchtbanden. De reiswieg die de eigenlijke kinderwagen vormt is comfortabel uitgevoerd met stevige zijkanten die aan de binnenkant een zachte voering hebben waardoor uw kindje zich niet kan bezeren. De reiswieg komt compleet met een zonnekap en een afdekhoes waardoor uw kindje ook op gure dagen er toch warm bij kan liggen. Kinderwagens van Safety 1st kopen zullen u ook een wandelwagen inzet opleveren die aan de strengste normen voldoet. Gewatteerde zijkanten voorkomen dat uw kindje zich kan bezeren en de standaard bumper bar zorgt er voor dat uw kindje niet voorover kan vallen als uw kindje in staat is de standaard mee geleverde 5-punts veiligheidsgordel los te krijgen. De Safety First wandelwagen inzet wordt inclusief zonnekap geleverd en ook een boodschappenmand is een standaard onderdeel.

Deze outlet kinderwagens worden altijd inclusief een adapter voor bekende modellen auto stoeltjes van Maxi Cosi geleverd. Afhankelijk van de online kinderwagens winkel echter is de aanbieding compleet gemaakt met een auto stoeltje van hetzelfde merk als de Safety 1st kinderwagens. Al met al krijgt u een compleet reis systeem waarmee u vanaf de geboorte van uw kindje de eerste paar jaar letterlijk mee uit de voeten kunt. Hierbij is de veiligheid van uw kindje gegarandeerd door de ingebouwde veiligheid die standaard is bij deze kinderwagens. De kwaliteit van deze outlet kinderwagens kunt u aflezen aan de gebruikte materialen, de aluminium buizen van een soort die een hoge sterkte combineren met een laag gewicht en een bekleding die een hoge slijtvastheid combineren met het feit dat deze zeer eenvoudig te reinigen is. Dit zorgt samen met de modernste veiligheidsvoorzieningen voor dat een Safety 1st kinderwagen kopen eigenlijk het nemen van een garantie op de veiligheid van uw kindje is. Dat dit een overweging is die bij veel jonge ouders een rol speelt zal u waarschijnlijk niet verbazen. Kies daarom ook voor deze combinatie van comfort, veiligheid, duurzaamheid en een aantrekkelijk prijs en profiteer van de aanbiedingen die u op deze pagina kunt vinden. De aanbiedingen op deze pagina zulle u de weg wijzen naar de online kinderwagen outlet die de Safety 1st kinderwagens aan biedt.